Hallo mooi mens. Super fijn dat je er bent.
Ik ben Alice, de persoon achter Online Gratitude.

Eind 2019 ontstond er een idee in mijn hoofd. Een online platform waar iedereen als zichzelf welkom is. Waar we samen kunnen groeien. Samen kunnen leren meer van onszelf en het leven te gaan houden.

Mijn reis begon rond 2013. Zwanger op de bank. Van een altijd werkend horeca meisje en HBO-student, naar moeder in wording. Het bracht een hoop verandering met zich mee en dit moment is cruciaal geweest, want door het stilstaan, het niet meer doorrazen kwam er ruimte voor mijn eigen wensen en mijn eigen rythm in life. 

Met kleine stapjes ontdekte ik een kant van mezelf terug die ik achter heel wat lagen had weggestopt. De spirituele, open en liefdevolle kant. 
Ik heb altijd wel gevoeld dat ik een beetje anders was, maar ik heb geprobeerd dit heel hard te ontkennen. Ik keek om me heen naar wat anderen deden en paste me aan. Door onder andere yoga, meditatie en mindfulness heb ik mezelf leren omarmen en mogen inzien dat juist het afwijken ervoor zorgt dat ik waarde kan toevoegen. 

Het is ook nog eens echt een verademing, want alle energie die ik stopte in aanpassen, inhouden en mee rennen met de anderen heb ik nu ineens over. 

WOOHOO!!

 

Maar de maan, waar komt die fascinatie dan vandaan?

Het begon klein. Ik was op zoek naar houvast. Naar een ritme meer gebaseerd op de natuur dan op het snelle westerse bestaan.
Iedere volle maan en nieuwe maan maakte ik sacred en dat bracht me zoveel rust en zelfliefde dat ik me er verder in ging verdiepen.
Ik onderzocht de maancyclus en zijn betekenis en ging experimenteren met het leven in ritme van de maan.
Nu zou ik willen dat ik het op school of op jongere leeftijd al had ontdekt. Dat er meer is dan wat we kunnen zien met onze twee ogen en kunnen waarnemen met ons verstand. Het hogere weten, intuïtie en de wijsheid die schuil gaat in het ritme van de natuur daar zit zoveel waardevols.

 

Mijn missie: de wereld op een positieve manier beïnvloeden en meer zelfbewustzijn creëren.

Ik krijg enorm veel energie van het doorgeven van (zelf)liefde, compassie en vreugde. Dat geeft mij het beste gevoel in de wereld. Leven in flow brengt mij zoveel en dat gun ik anderen ook. Daarom ben ik gestart met Online Gratitude.

We hoeven niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden. Ik wil jou de handvatten geven om op een gemakkelijkere manier meer zelfbewustzijn te creëren. Zodat je met meer (zelf)compassie de wereld instapt en zo een steentje bijdraagt aan een mooiere wereld. Door jou in contact te brengen met de zachte kant in jezelf en zo te laten groeien tot je beste versie. Het is oké om ambitieus te zijn. Om te weten dat er meer in het leven zit en dit te willen realiseren vanuit een zachte energie. We give power to being vulnerable!

Wil jij de beste versie van jouw leven werkelijkheid maken?
Zie je in dat je alles al in je hebt, maar weet je niet hoe je jezelf moet ontplooien?
Sta je open voor het grotere geheel?
Wil je jezelf ook beter leren kennen?
Kijk dan eens naar mijn cursussen en volg me op Instagram.
 Je bent altijd welkom o
m met je vragen bij me aan te kloppen!