Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën

  Take a Peek!

  Welkom in de mini-versie van New moon: The ritual.
  Hier kun je wat rondneuzen en proberen.
  Een meditatie, een yogalesje of aan de slag met het stellen van doelen het kan hier allemaal. Is het een match? Zie je wel voor je hoe je iedere 4-weken de tijd neemt om je prioriteiten op een rijtje te zetten.
  Dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten bij de online gratitude community!

  Deze maand in de volledige versie van New moon: The ritual
  – Reflectie begeleiding
  – Ondersteuning bij stellen doelen
  – 2 meditaties
  – 2 yogalessen
  – 3 boostmomenten
  – en nog heel veel meer….

  https://soundcloud.com/user-23220171/volle-maan-meditatie-26-mei/s-dO806ahnATP

  Je voelt het, probeert het, je droomt erover en ziet voor je hoe je langzaam je leven precies zo inricht als het goed voelt voor jou. Toch lijkt het steeds net niet helemaal te lukken. Het leven komt er gewoon altijd tussen door geraasd en precies zoals jij jezelf en de norm ons heeft opgelegd cijfer je jezelf weg en blijf je liever in de comfortzone schuilen. Je schuift je dromen en verlangens op de lange baan, want blijven dromen is veilig en minder werk dan echt je droomleven creëren.

  Met vier stappen die we iedere 4 weken herhalen mag je groeien en echte stappen gaan zetten. Niet op de, sta om 5 uur op en mediteer iedere dag een uur manier, maar op de van zacht naar kracht manier.

  Hoe dat werkt?
  stap 1: Reflecteren.
  Eerlijk naar jezelf en je leven kijken zorgt ervoor dat je de pijnpunten ontdekt. Alles begint bij bewustzijn. Is het zichtbaar dan kun je het bijsturen.
  Stap 2: Stilte.
  Met al die ruis om ons heen is het heel lastig bepalen wat nu echt van jou is en wat van die ander. Door op een plek waar je niet gestoord wordt naar de meditaties te luisteren mag je dit onderzoeken.
  Stap 3:
  Doelen stellen. Schrijf op wat JIJ wilt doen. Geen harde doelen, want mijn methode werkt vanuit zacht naar je kracht. De cursus begeleid je door dit proces.
  Stap 4:
  Self-care. Om te kunnen gaan waarmaken en overtreffen heb je energie en kracht nodig. Dus neem die tijd. Laad jezelf op zodat je de wereld kan laten zien wat je in huis hebt. Je jezelf kan laten zien wat je in huis hebt.